Bredband

I avgiften ingår fiberbredband från Ownit om 100/100 MBit/s. Den som vill ha en snabbare hastighet tecknar ytterligare avtal direkt med leverantören och betalar för detta via separat faktura från Ownit.

Fastigheten har dessutom tv och bredband genom Tele2. Om du hellre vill välja detta alternativ kontaktar du dem för prisuppgifter och avtal.

Ska du flytta?
Om du valt att teckna ett bredbandsavtal med Ownit är det viktigt att du vid flytt säger upp avtalet, som är juridiskt bindande, även om du valt hastigheten som ingår i avgiften. Det går bra att göra detta via mejl till Ownit i samband med din flytt. Uppsägningen är viktig av säkerhetsskäl, samt att det underlättar för personen som flyttar in efter dig att teckna ett eget avtal.

Ny i fastigheten?
Första gången du använder ditt bredband via Ownit behöver du aktivera din tjänst. Kontakta Ownit för att få dina användaruppgifter. När du fått dessa startar du din webbläsare och öppnar valfri hemsida. Du kommer automatiskt pekas om till Ownits portal där du aktiverar din tjänst med användaruppgifterna. Kontakta Ownits kundtjänst om du behöver suppport.